Over Stiletto Støvler Svart Kvinner Patent Glidelås Artfaerie Høye Med Lær Kneet Hæler pRaHnqCw5 Over Stiletto Støvler Svart Kvinner Patent Glidelås Artfaerie Høye Med Lær Kneet Hæler pRaHnqCw5 Over Stiletto Støvler Svart Kvinner Patent Glidelås Artfaerie Høye Med Lær Kneet Hæler pRaHnqCw5

Over Stiletto Støvler Svart Kvinner Patent Glidelås Artfaerie Høye Med Lær Kneet Hæler pRaHnqCw5

Etter et av det verste regnfallene som er registrert, opplevde Hydros deleide aluminaraffineri Alunorte i Brasil overløp av rødslamholdig vann i anleggets dreneringskanaler 27. april.

7. mai 2009
Hendelsen ga utslipp fra anleggets bauksittdeponier til elven Murucupi, der vannet ble farget rødt av slammet.

En undersøkelse av utslipps-hendelsen ble satt i verk av Alunorte i samarbeid med lokale myndigheter.

Regionen fikk en nedbørsmengde på 105 millimeter på bare 90 minutter den aktuelle dagen, tilsvarende nesten en tredjedel av den nedbøren som normalt faller i en april måned.

Patent Kvinner Over Stiletto Støvler Artfaerie Hæler Med Glidelås Kneet Svart Høye Lær Selv om foreløpig prøvetaking av vannet i Murucupi-elven viste at slamutslippet ikke representerte noen nevneverdig fare, vil videre testing bli gjennomført for å trygge folks helse og sikre livet i elven. Utslippet inneholdt spor av lut, som blir brukt i prosessen med å framstille alumina fra bauksitt.

Alunorte, som har blitt bøtelagt på grunn av utslippet av rødslam, er i dialog med myndigheter og lokalsamfunn om hendelsen, og representanter for bedriften hadde 30. april møte med lokale og regionale medier.

Bedriften har allerede økt høyden på veggene i dreneringskanalen som ble oversvømt i det uvanlig kraftige regnfallet, for å motvirke liknende utslipp i framtiden.


Lær Glidelås Høye Støvler Kvinner Svart Kneet Stiletto Patent Hæler Med Artfaerie Over Oppdatert: 11. oktober 2016